CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

18 Şubat 2009 Çarşamba

eylül neler yapıyor

artık sofra bile kuran bir kızın neler yapıyor olması lazım :) ama bazı şeyler varki sonradan unutmamam için yazmam gerekli,

1- aynı annesi gibi seviyor insanları,yani çoook sevdiklerini, elleriyle yanaklarımı sıkıyor,yada sıkıca sarılıyor, kokluyor,öpüyor,azıcık ısırıyor. ama bunları herkese yapmıyor.
2- nereden öğrendiğini bilmiyorum ama büyük ihtimal tv dendir çünkü biz evde böyle birşey yapmayız. kızım kahvaltıda portakal suyu içerken illa bardağını annem yada benimkine tokuşturuyor. şerefe yapıyor yani.
3-filiz teyzesinin eşyaları çok merak konusu onun için ve her fırsatta onları karıştırıyor. kremleri,rujları alıp sürüyormuş gibi yapıyor, kolyeleri, küpeleri, tokaları tanıyor ve takmaya çalışıyor. çok kokoş olacak bu kız napacağız bilmiyorum. çünkü resim yapalım diye aldığım boyaları bile ruj niyetine dudağına sürmeye çalıştı kuzuş.
4-eylül yerine otur dediğimde yerini biliyor ve oraya oturuyor.
5-meyvalı yoğurt verdiğimde,dolaptan çıktığı için peteğin üzerine koyup ısınması için beklediğimi öğrenen kızım, ben söylemeden peteğin üzerine koyup bekliyor:))
6- yemeklerde mutlaka çatal ve kaşığı olacak ve yemeklere göre onları kullanıyor. Örneğin beyaz peyniri çatalla ama labneyi kaşıkla yiyor.

ödülümüz


tuba bizi ödüllendirmiş ama ben o bizi ödüllendirdiğinden beridir, alışkın olduğum sitesine girip ödül aradım durdum:) ama ödülümüz burda imiş . ben bunu dün gece geç saatte farkettim ve yazısıda bugüne kaldı. benimde 7 kişiyi ödüllendirmem gerekli ve işte bu yedi kişi;
















ve bu kişileri haberdar etmem gerekli işte bu nedenle ben dama çıkıp ateş yakıyorum lütfen gözünüz bu tarafta olsun:))