CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

23 Şubat 2009 Pazartesi

sevdiklerimize

aslında yazmam gereken şeyler vardı ama iş iş iş iş.... işlerden dolayı yapamadığım bi çok şey olduğundan yazılarıda yazamayabiliyorum. işte bu hafta içinde yazmam gereken bi kaç şey; 28 ocak eğitim grubundan apomuzun doğumgünü idi cuma günü ve biz minik bir pasta !!! ile kutladık apoyu ama burayada yazmak istedim. Veee aslında biz bu haftasonu hatayda olacaktık kızımla, çünkü doğum annemiz leto teyzemizin yanında olmak onun mutluluğunu paylaşmak istiyoruk ama THY tazeleme eğitimleri nedeniyle gidemedik ve hatta ben ctesi günü 09:30-22:30 arası şirkette idim. canımız letomuz, seni çok seviyoruz ,tüm mutluluklar sizi bulsun ve bırakmasın.
Ankara karlı bi kaç gündür, işte biraz kar tuttuğu ve işe geç gittiğim bir gün kızımla azıcıkda olsa kartopu oynadık bu hafta ve ananeyede kartopu atalım diye kızımın eline küçücük bir kartopu koydum ama biz ananeye gidene kadar eridi kar ve kızımın elini tutuşu bana ve akan suya bakışı çook şekerdi:))

eylüşün günü

bugün tam anlamıyla eylüşün günü idi çünküüü anne hiçbişey yapmadan tamamen eylüşündü... sabah uyandık kahvaltı yaptık, oynadık hemde nasıl oynadık, uyuduk hemde sarılarak beraber ve biraz gezdik ve ananeye gittik ama evde yoktu bu nedenle benim babanneme uğradık orda ısıra ısıra elma yedi hemde tamamen, sonra anane geldi ve misafiri geleceği için ona yardım ettik ve gece 23:20 ye kadar orda oynadık, eve gelince biraz daha oynadık ve kızım uyudu bende işle ilgili maillerimi,planlarımı , hazırlıklarımı yapıp, ütü yapacağım ve yatacağım....