CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

8 Mayıs 2009 Cuma

doğumgünü hazırlıksızlıkları:)

doğumgünümüze az kaldı, etrafımdaki herkes ne yapacağımı soruyor. ama ben eylüşün doğumgünü için sanki aniden bişiler olacak diye hiçbişey yapmıyorum. anneler günü için ve kızımın doğumgünü için bi kaç fikrim var ama bahar yorgunluğumudur nedir kılımı kıpırdatıp bu fikirleri uygulamaya geçiremiyorum. mesela süper bi davetiye fikrim var ama doğumgünü yapıp yapmamaya karar vermedim:) dolayısıyla onunla ilgili de bişey yapmıyorum. hediye olarak sigorta yapıtrmaya karar vermiştimki, hep daha bebeğim olur olmaz sigortasını başlatacağım derdim ama kısmet değilmiş çünkü sigorta için görüştüğüm arkadaşım eylüle sigorta yaptıramayacağımı,18 yaşından büyüklere yapıldığını söyledi:( yada ben istediğimi yanlış aktardım. anneler günü için bi kaç kendime hediye fikrimide uygulamaya geçirmeyip baba-kız organizasyonu bekliyorum(ilgililere duyrulur:)) ama o gün için brunch'a yer ayırttık eğitim grubu olarak, inşallah gidebiliriz. ve ardındanda amerikan futbolu maçı düşünüyoruz kısmetse. bu arada babamızın işi ile ilgili bir dğeişiklik söz konusu, bakan özel kaleminde çalışan babamız, kabine değişikliği nedeniyle görevi değişen ve artık bakanlık ünvanı olmayan eski bakanı ile birlikte meclise geçti. kendisinin hep çok istediği bir görevdi ve sonunda istediği bir işe kavuştu babamız, onun adına çok mutluyuz.

pazarın devamı


ve akşam düğünden geldikten sonra ve pazar sabahı amcasıyla keyif yapan kızım, öğleden sonra ise gün için bahar teyzesine gitti annesi,ananesi,büyük anannesi, büyükbabannesi ile. ebuş ve anılında gelmesi ile kızım çok keyifli vakit geçirdi,koltuklarda ,sehpalarda neler yaptılar;işte ikiside sehpaya yatıp popoları havada bize şirinlik yaparken:). Bizde aile içinde görüşme amaçlı yaptığımız günde keyifli sohbetler ettik. ama anne eylüşünü bırakıp erken kalktı çünküü şirketinin verdiği yemeğe katılmalıydı.

amcamız


letonun düğününden önceki gün,bartında çalışan amcamız cüneyt, senelik izne çıkarak yanımıza geldi. işte pazar günü sabah amca-yeğen keyif yaparken:) pazartesi akşamı amasyaya geçen amcamız yakındada İskenderuna askerliğini yapmak için gidecek ve eylüş onu çooook özleyecek.