CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

28 Mayıs 2009 Perşembe

dudan


ebuşun doğumgününden sonra 10 mayıs akşamı kızımın çok özleidği sultanlara gittik. hazine abla herzamanki gibi yemek,tatlı,çay,kuruyemiş derken tıka basa doldurdu bizi, yani benim kilolar boşa değil:)) kızım dudan ve umutla oynadı bi sürü,yemek yedi, bayram dedesine şirinlik yaptı,kucağında yattı. ama en çok sultanın minik ütü masasını sevdi ve onunla oynadı.10 mayısın anneler günü olması ve sultanın bebekliğinde yanında olmam ve bana anne demesi sebebiyle ,sultan kızım bana anneler günü hediyes bir çiçek almış,ama resimlemeyi unuttum. çok teşekkür ederim tatlışkom..

unutttum

geçen haftalardan birinde pazar günü babamız ve biz yemeğe dışarı çıktık ama net hangi gün olduğunu unuttum işte orada babakız fotoğaflamışım...
kızım teyzesinin odasında yine yaramazlık peşinde. teyzesi olsun olmasın o odaya girip karıştırmaya bayılıyor. pantololunu değiştirmek için üzerini çıkarıp yenisini getirmek için odasına gittiğimde,baktım gene bizimkinin sesi gelmiyor girdim içeri bi baktım giymiş ayakkabıları yürüyor bi güzel:))