CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

6 Haziran 2009 Cumartesi

serra tuğçe-özgür'ün düğünü



düğüne gelmeden önce resim çektirmek için otelimize gelen arkadaşımın gelin arabasına takılıp evlerine gittik . gelinle beraber ben eve girdim alilerde erkek evine aman oteline :) 15 dk sonra gelin almaya gelindi ve arkadaşımı baba evinden uğurladık. konvoya takılıp minik bir lara turundan sonra düğünün olacağı otele gelip masamıza oturduk ve bu sırada farkettikki fotoğraf makinamızın pili bitmiş. zar zor sadece bir tanecik gelin damat resmimiz var :( tuğçeden alana kadar bunu koyacağım siteye. arkadaşım çok güzel bir gelin olmuştu ve gelinle damat çıkarken ben gene bir iki damla yaş akıttım:) kızım gece boyunca yakından geçen uçaklara deli oldu, 15 dk sonra uçak gelmeyince "anni uçak gesin "dedi durdu. güzel bir düğün sonrası gecenin ilerleyen saatlerinde otelimize gelip uyuduk. düğün tam bitmeden kalktık çünkü kızım bir düğün klasiğini yaşattı bize uyudu ve bizde onu iki sandalye birleştirerek yatırdık:)

antalya




geçen hafta bugün sabah antalyadaydık. konya yolundan ankara-antalya'ya ilk gelişimdi ve saat 07:30 civarları ilk durağımız manavgat şelalesi oldu. çok önceden gitmiştim manavgat şelalesine, sene 1993 falandı sanırım. kızım gece boyunca sadece su içmek için uyandı ve arabada olduğunu bile hissetmden uyudu ama manavgata gelmeden 10 dk önce uyandı :) beraber şelaleyi gezip biraz dolaştıktan sonra ona biraz kahvaltı yaptırdım ve gene uyudu kuzucum.

antalyaya şehir merkezinde serra ile buluşup ona vermemiz gereken şeyi verip laradaki yel değirmeninde kahvaltımızı yaptık ve otelimize yerleştik.hemen üzerimizi değişip otelimizin benim çok sevdiğim aquaparkına geçtik:) kızım "anni suu" diye hemen havuzlara attı kendini. anne kız çok eğlendik, volkanla, ali ise daha çok uzanıp uyumayı tercih etti. kızım çocuk havuzunun içindeki kaydıraklardan kaydı, oynadı durdu bende onu izledim , beraber yüzmediğimiz zmanlarda. beraber yüzdüğümüzde eylülün kollarının altından tutup hadi kızım yüz dediğimde ayaklarını ellerini çırpması süperdi, gerçektende ikimzide çok eğlendik. kızıma bişeyler yedirdikten sonra oynadık çimlerin üzerinde ve dut ağacından meyva ziyafeti çektik:) kızımın uyumasıyla onu babası ve volkiye emanet edip kendimi su kaydıraklarına attım ve uzun uyuyan kızıma bol bol teşekkür ederek bi sürü kaydım.