CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 Ekim 2009 Pazar

son zamanlarda

eylüşün söylediklerinin her birini bir yere not edip yazmak lazım ama iş,güç, ev vs vs derken yapamıyorum bunu, aslında hep not defterim yanımdadır da ama...

**Elindeki çarşaf yada benzer şeyleri bana verip "anne anane ol" diyor. çarşafı başıma örtünce " aa ananee" diyor ve çekince de " annnee " diyor:)

** Yemek yediğimiz restoranda eşime "hesabı istesene " dediğimde " anne ben ödicemm" demesinmi. Kaldım önce biraz sonra " paran varmı neyle ödeyeceksin" dediğimde cüzdanımdaki maaş kartımı çıkarım " bunna ödicem " dedi cadı.

** Sevgi halam annemlerde yufka yaparken yardıma gelen gelinleri ve torunlarından oyuncaklarını kıskanan kızım akla gelmeyecek bişi yapmış. Ananesine evi kilitletip anahtarıda cebine koydurmuş. Ananesinin evindeki odasını o kadar sahipleniyorki biri oraya girdiğinde "anni benim odamm" diyor hemen:))

**Annem kışlık yufka yaparken ebuşla unu kafalarından aşağıya döküp hertarafları un olmuş, özellikle gözlerini açıp kaparken çok komiklermiş ama ben işte olduğum için göremedim.

bunlar şimdilik hatırladıklarım sonra ekleyceğim hatırladıkça, en azından bunlarıda unutmamış olurum...