CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

11 Haziran 2010 Cuma

yaşar'ın dünyası:)


Yaşar benim doğum günü hediyem. Eylem ve Apo'dan ben Erzincan'dayken masama bırakılan ve yaklaşık bir ay Asu'mun baktığı balığım... Telefonda duyduğumda çok mutlu olmuş ama orkmuştumda ya bişi olursa diye ama maşallahı var Yaşar'ın alıştı hareket bile öğrettik:PPP Az önce Asu'm "Hocam Yaşar'ın suyunu değiştirdim. Pavlov'un köpeği gibi artık Yaşar, cama tıklatınca zıplayıp yeme geliyor" diyor:)) Gelmeden önce özlerim diye resmini çekmiştim,iyi yapmışım ve işte karşınızda Yaşar :) Yaşar'ın isim annesi Asu, ben yokken bişi olursa diye korkmuş oda o nedenle Yaşar ismini koymuş ve avaviumunada Yaşar'ın Dünyası ismini yapıştırmış. Geldiğimde çok hoşuma gitti hala duruyor isimliği..
Bu arada masamı bile özlemişim. Erzincan'da bir ay, 20 gün Ankara ve sonra iki hafta Ersuum olunca:)) Masamda mavi çiçeğim 10 yıl önceden Tansaş hatırası ve kaktüsümüzde genel müdürümüzün tüm çalışanlara hediyesi...

özledim bu kızı ben yaa

Kızımla bol bol telefonda konuşuyorum ve tabiki annemlede. Annem bol bol kuzunun neler yaptığını anlatıyor . Hollandadaki teyze kızısı Derya kızıma keçeli boya kalemleri ve saç olarak çıkan oyun hamuru ve makas getirmiş. Kızım bol bol keçeli kalemlerle resim yapıyor ve ananesinin evindeki odasına asıyorlarmış.Annemin gülerek anlattığı resim ise kızımın turşu resmisi:)) E bu kadar turşu seven birinin sevdiği bişeyi resimlemesi gayet normal. Deryanın getirdiği oyun hamurunu oyuncağın içine itince oyuncağın saçları çıkıyor ve sonra kuzusu makasla kesip kuaför oluyormuş.
Dün akşamki konuşmamızdan sonra ise Mükremini istedim ve onunla konuştum kızımla knuştuktan sonra. Eylül mükremine telefonu al annem sene konuşurken mükmenin abi anneme selam söle dedi:)))Sanki az önce benimle konuşmadı.
Erzurum'daki eğitimlerim Sağlık Bakanlığı MHRS için verdiğim eğitimler yani THY eğitimlerine göre daha kısa, evime hastaya salı dönmüş olacağım bir sorun olmazsa. Bir sorun olmazsa diyorum çünkü İstanbul içinde randevuların MHRS üzerinden verilmesi için çalışmalar bitmek üzere , kısa bi süre içinde İstanbul çağrıları da bize akacak ve çok yoğun olacak burada çağrı alan asistanlarımız. İstanbul çağrıları biz gitmeden gelirse , yoğunluktan burada bi süre daha kalırız kaygısı yaşamıyor değilim. Erzurum'u ve operasyonu seviyorum ama kızımı özlediiiimmm....