CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

25 Kasım 2013 Pazartesi

Birgülcük,

Şimdi biz yazmaya ve okumaya başladık  ya yavaş yavaş. İşte bu okuma ve yazma anılarından biri kızım virgül yerine birgülcük diyor ve ben her seferinde kendimi zor tutuyorum. İlk defasında düzeltmeye çalıştım ama sonra nasılsa düzeltecek şimdilik böyle kalsın:))

8 Kasım 2013 Cuma

Vee öğretmenimizden şikayet...

Eylül Hanımın maceraları biter mi? Okula başladık diye durulacak değiliz elbet. Evde iki sene önce başlayan makas yaramazlıklarımız durmak bilmedi aslında ve bu konuda sıkı sıkı tembihler, kızmalara  rağmen malesef devam etti. İlk vukuatımız Ebru ile birbirlerinin saçlarını kesmekte ve bu yaklaşık bir yıl boyunca her saç taramamızda konuştum kızımla yapma etme diye, ama dinler mi.  Annem bir gün eteğini kesilmiş gördü bir gün kırlenti ve konuştuğumuzda hep aldığımız cevap "Sihirbazlık denemeleri yapıyorum." oldu. Dün okula Eylül'ü almaya giden anneme öğretmen iki Eylül'ün velisi kalsın demiş ve sonrasındaki konuşmada malesef yine makas vukuatı yüzünden şikayet edilmişiz. Öğretmen tahtaya yazı yazarken makasla tüm sırayı çiz sen! Tabi öğretmeni konuşmuş ve hatta kızmış . İnşallah bir daha yapmaz :( 
 

21 Ekim 2013 Pazartesi

Aslında uzun zamandır yazmayınca çok şey var gibi görünüyor ama toparlaması da zor oluyor:)

Hayatımızdaki en büyük gelişme tabiiki okula başlamamız...

Okul hayatı anlatılmaz yaşanırmış. Okula alışma, alışveriş, defter-kitap kaplama, her gün çanta kontrolü-  ıslak mendil, peçete tamamlaması, ödevler ve öğretmenin notlarının kontrolü ve en en en anlatılmazı ise ödevleeeeeeeeeeeeeeeerrrrr:) 

Aman tanrım nasıl bir dert bizim için ödev yapmak....

Şimdilik bu kadar, sabah İstanbul için erkenden yola çıkmak lazım...