CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

21 Eylül 2008 Pazar

cumartesi gezmemiz

doktor sonrası hastanenin karşısında olan bahar teyzemize çıktık kızımla ama kızım o kadar acıkmıştıki teyzesinin evine çıkana kadar yarım poğaçayı yedi ve sonra orada devam etti kahvaltısına, tuğçe ve baharla onların dünden kararlaştırıldığı üzere optimuma gitme fikrine bende eşlik ettim ki çok güzel bir gezme oldu bizim için, bizi optimuma götürecek olan muratın gelmesini bekleyemeyen kızımla kısa bir tur attık teyzemizin evinin civarında tabi önce:)
bahar teyzemizin salonunda eylüş hanım


murat gelince önce acity e uğradık ama içeri giremedik bile çünkü parkyerinde yer yoktu. optimumda herzaman istediğimi fazlasıyla bulan ben bu defa çok bişi beğenemedim ve hiçbişi almadım ve tuğçede baharda aynı şeyi yaşadılar,bu gezme fazlasıyla eylüşe yaradı çünkü bi sürü yemek yedi kızım, salatasından, yoğurduna, iskenderine,tavuğuna kadar maşallah. biz mağazaları turlarken murat ve tuğçe kızıma çok güzel bir üçlü takım almışlar ki çok beğendik tekrar teşekkür ederiz.
tuğçe,murat ve eylüş (kızım o kadar yedi ve ayran içtiki göbek yayılmış durumda:))


kızım alışveriş merkezinde ocukları eğlendirmek için dolaşan animasyon ekibinden korktu ve hatta o sırada yanımızda olmayan teyzesi yanına gelince onun kolunu çekip onları göstererek anlattı bu korkusunuda ama genede teyzesinin kucağına giderek onların yanına gitmek istediğini belirtti ve onlara uzaktan geh geh yaptı,teyzesi yanlarına götürünce gene korktu. ama öyle bi anlatışı vardıki bahara tuğçe ve ben şok olduk bu anlatıma. kızım arabada teyzesi ve tuğçenin aldığı çikolatalardan yedi ve uyudu . gün içinde eylüş devamlı dolaştı alışveriş merkezinde ve muratı,tuğçeyi ve teyzesini korkuttu bol bol.
ve tuğçenin kucağında korkarken:))
eve geldiğimizde uyandı ve biraz sonra kapımız çaldığında sevgi halam ve mükonun geldiğini görünce çook sevindi ve mükoyla oynadılar bol bol ama müko biraz hırçın davrandı kızıma bugün, eylüşte bi süre sonra onunla oyuncaklarını paylaşmak istemedi.

0 yorum: