CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

12 Eylül 2008 Cuma

resimli neler yaptık:)

pazartesi iftara erkek kardeşimler ve baharda geldi ve maaile bir iftar yaptık iki kız eşliğinde biraz yorucu oldu iftar ama :) ikisi iki yandan bi yerlere gidiyor,bişeyler istiyor-özellikle birbirlerinin istediklerini , ebuş anneme giderse eylüş ona gitmeye çalışıyor, eylüş babasını bile kıskanıyor ebuşun ve ebuşda az değil tabiki. deryamın hem ebuşa hemde eylüşe aynısından aldığı ayımız ne zamandır filiz teyzemizin odasında idi ve sonunda evimize getirdik kızım çok seviyor bu ayısını, o gün kızım bahar teyzesini çok özlediğinden onunla sevişti bol bol ve bi ara marketten alınacaklarımızı almaya indiğimizde eti puf istedi bende aldım ve yedi.

ve işte babalar ve kızları



salı günü bahar ve tuğçe bize kahve içmeye geldiler ama evde kahve kalmadığından içemedik sadece muhabbet ettik ve zeynebin kitap defterlerini kapladık,eylüşten kurtarabildiğimiz naylon kaplarla. çünkü kızım kapları kapıp kapıp kafasına örtüp bizi korkuttu:))


ve perşembe anne işyerinin verdiği iftara gitti iş arkadaşlarıyle ve çook güzel bir iftar geçirdi kızından ayrı kalsada. merit altınel otelde verilen yemekte süper bir masamız vardı çok özeldik o gece hepimiz:) bütün masa arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.özellikle çay servisi süperdi bunun için murata fazladan bi teşekkür :)))



ve perşembe iftar dönüşü kızım,annem ve ali beni haydarın dükkanda beklediklerini söylediler bi gittimki kızım ve müko kuduruyorlar, beraber dansetmeler,dükkandaki eşyaları alıp geri yerine koymalar,çekirdek kavurma makinasını etrafında dönmeler, baktım olacak gibi değil ellerine eti cin verdim ama eylüş bu tarz yiyecekleri çok sevmediğinden elinde durdurup sonra bana yedirdi evimize gelirken. mükoyla yerlerde süründüklerinden hemen banyo ve sonra yatak yaptık.

haftaiçi yaptıklarımız

kızım tam bir taklitçi oldu artık heran herşeyimizi taklit ediyor, en son yaptığı ise çok komik ananesi koltukta oturup ayağını sehpaya uzatmış tv izlerken mutfağa gitmiş bişi almaya bi gelmişki eylüş yerinde aynen onun oturduğu gibi oturuyor ve bide şirin şirin sırıtıyor bak naaptım der gibi:)) ve bunun dışında kızım korkutmayı öğrendi , bi tuhaf ses çıkarıyor ve biz yaa kokrtumm dediğimizde kahkahalarla gülüyor. bugün babasıyla telefonda konuşurken babanı korkut eylüş dediğimde hemen yaptı gene .ne çabuk büyüdün kızım ... ben hala seni bir bebek olarak görüyorum ve yaptığın herşeye ne çok şaşırıyorum. beni hiç kırmıyorsun . eline aldığın bişeyi lütfen yerine bırak dediğimde gidip yerine koyuyor sonra bide kendine alkış yapıyorsun, gezmeye gidelim diye bana işaretlerle anlattığında ben sana yemeğimizi yiyelim sonra dediğimde akıllıca yemeğini yiyorsun ve sonra ben sana anlatıyorum önce sofrayı kaldırıcaz sonra arabana oturucaksın ayakkabılarını giydiricem diye tek tek bu sırayı bekliyorsun ,arabanı almassam ııh ııh diyor ayakkabını giydirmessem onları işaret edip ıııh diyorsun. abla ve abiler adeeh senin için, bayılıyorsun onların yanına gitmeye, dışarı çıkmaya görelim apartmanın alanında onların olduğu yere koşuyosun hemen eğer orada değillerse gidip o köşede bekliyosun gelmelerini ve başka yere gitmemek için ayaklarını diriyorsun.ananeden eve gelirken her akşam altkattaki marketin manav reyonu oyun alanın illa orayı turlayıp eve çıkıyorsun ve meyvaya çoook düşkün olduğundan devamlı meyvalara ııh ıhh veh diyosun. bugün hülyaya giderken gene iki manavın önünden geçerken böyle yaptın ve bizde ramazan abine uğrayıp muz aldık ve gide gide bi güzel yedin çabucak. artık ankara soğuk daha kalın giydiriyorum seni çünkü sanırım ince giydirdiğimden mideni üşütmüştün ve çıkarmıştın bi gece uyumadan önce .bezlenmeyi hiç sevmiyosun, yaklaşık 1,5 aydır sabahları uyanınca annii annii diye beni çağırıp siss diyosun ben seni tuvalete tutuyorum işiyosun gün içindede ananene söylüyomuşsun , e zaten seni çişe alıştıran ananen tüm yaz boyunca bezini çıkarıp çişin geldiğinde söyle dedi sana ve yarım saatte bir çiş tuttu seni,sende onu üzmüyosun hiç.