CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

1 Nisan 2009 Çarşamba

anne hasta

Ben işte iken bahar teyzemiz bakacaktı lelüşe ama onunda taşınma işi çıktı. Pazartesi hazine annesi ve sultanla geçirdi kızım gününü, başlarda biraz ağlayıp "baba baba" demiş çünkü onu babası bırakmıştı:) Bu arada aslında sadece cumartesi pazar çalışan babamızda bu haftasonundan başlayarak günde iki saatliğine bakanımızın basın işlerinide takip etmeye başladı ve aslında ekstradan çıkan bu durum bizi zorladı ve çalışan bir annenin herzman bakan biri olmadığında neler yaşadığını yaşattı bana-bize.Devamlı " anne sudan anne sudan" diye sayıklayan, telefonda aratıp konuşan kızım, pazartesi biraz mızmızlanıp hiçbişey yemeden uyumuş ( neredeyse izin alıp gidip alacaktım ki zaten o günde işte zor bela kaldım haslıktan) uyandığında sultanın peşinde gülücükler atarak dolaşmış yemek yemiş parka gitmişler, akşam onu alıp eve geldiğimde yatakta ateşler içinde uyuyakaldım ve gece kızım saat 12:30 gibi uyanarak benimle sohbet etmeye çalıştı,yaklaşık 2 satlik bir sohbet etme çabası gösterdi uykulu uykulu ama ben ateş, ter, ağrı nedeniyle onunla ilgilenemedim ve tabiki salı günü işe gidemedim, kızımla tam ilgilenemesemde onu birine bırakmak zrunda kalmadım ve doktorumun verdiği ilaçları aldım ama ateşim 37.2 düşebildi. bgün sabah işe gittiğimde tekrar işyeri hekimimize göründüm ve 10 tae iğne ve birde kulağımdaki iltihaptan dolayı antibiyotik damla verdi. bugün sabah babası kızımı selma annesine bıraktı,orada kahvaltı yapmış kızım ama selma annesi üzerini değiştirmek isteyince tulumunu çıkarmayıp "annii annii" demiş ve uyumuş selma annesinin kucapında, ben gittiğimde ikiside uyuyorlardı:) kızımı alıp eve geldim ve o uyurken bende uyudum biraz,
not: uzun zamandır yazmamam nedeni ile beni merak eden sevgili perihan dün beni aradı, bir kez daha teşekkür ederim arkadaşım.

pazarımız


kırşehire gitmeyip evde kaldık ve o gün tülayiceren ve emir geldi ve akşama kadar onlarla geçirdik günümüzü. Eylüş cerenin peşindeydi devamlı: ceren bilgisayarda oyun oynamak için sandalyeye oturunca kızımda salondan sandalyesini alıp taşıdı onun yanına,ama biz ilk başta anlamadık nedenini tabiki:)

filizle nişanlısı emirde bol bol oynadılar


sonrada metroya gidip bikaç ihtiyacımızı giderdik ve dolaştık. Kızım aslı börekten iki dilim su böreği koca bi potaga suyunu içti ki sabahta içmişti gene potaga suyunu. salı günü ise kızım gün boyunca ayran içti evin içinde "anne awan anne awan" diyerek.

benim ananemmm



ananemle eylüş hergün beraberlerdi hatta ben işe giderken götürmediğimde ananemle yolda karşılaştığımızda " nerde hani nerde ben özledim onu" dedi hep ananem, ve geçen cumartesi anenem kırşehire evine gitti, uzun zmandır burada olduğundan evinin temizliğe bakıma, alışverişe ihtiyacı olduğundan annemde onunla gitti ve hala kırşehirde. eylüş iki ananesinide özlüyor ama hastalığım nedeniyle evde olmam onu mutluda ediyor. Benim planım pazar günübirlik kırşehire gidip gelmekti ama kendimi o kadar yorgun hissettimki gidemedim ve zaten hastalığın habercisi imiş o yorgunluk. kırşehire gitmeyi çok istiyordum çünkü ben ananemin yanında çok kaldım ve uzun zamandır gidemediğimden özledim ve kızımında görmesini istiyordum,hatta bi ara annemle onu yollayayım orada oda kalsın annemle bile diye düşündüm ama annemin orada yapılacak işleri vardı ve eylüş ona engel olurdu.Resmimiz ananem bizde kaldığında, eylüş onun yatağını yaptığımızda yardım etti bize ve ananem yatmadan devamlı gidip düzeltti yatağını:))

ve günün devamı










bahar-haydar ve efe




önce eskiler




uzun zamandır yazamıyorum yoğunluktan ve sonrasında ise hastalıktan. şimdi hastayım ve evdeyim dünde işe gidemedim , pazartesi günü 3 ilaç veren işyeri hekimimiz bugünde 10 tanecik iğne yazdı :(
yaklaşık 1 ay kadar önce baharlara gittiğimizde emirle kızımın resimleri ve kızımın ogün evdeki onca kalabalığa rağmen hiç durmadan devamlı heryerde olup heryeri karrıştırması:))