CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

29 Nisan 2008 Salı

kısacık

aslında yazacaklarım kısacık ama unutmadan yazayım dedim;kızım bugün dedesi krem sürerken öğrenmiş onu taklit etmeyi ve şimdi kızım dede nasıl krem sürüyo denildiğinde dedesi gibi hızlıca ve ellerini avuşturarak krem sürüyor:)) bu kızın krem konusunda bir hassasiyeti var aylar öncesinde filiz teyzesi krem sürerkende hadi sende sür denildiğinde ellerini yüzüne sürüyordu filiz teyzesi gibi... bi süredir kızım biberondan suyunu içiyor uyku öncesi bol bol ve sonra biberona sarılarak uyuyor ama emerek değil,zaten biberonun kapağını kapatıp veriyorum oda sarılıp uyuyor:))

27 Nisan 2008 Pazar

geçen haftamız gelecek haftamız

haftanın son günü kahvaltıya tülaylara gitmeye karar verdik ve kızımla ananesinide alarak çıktık yola,filiz teyzesi bizden önce gitmişti tülaylara.tülay gene yemek konusunda abarttığı için yoğun bir kahvaltı sonrası çarşı pazar dolaştık biraz, kızım uyudu bu sırada bebek arabasında, ben işe geldim kızım ise ananesi ve teyzesiyle eve geldi.ceren ve eylüş cerenin odasında delirdiler oynamaktan,biz hiç karışmadık ikisi güzel güzel bolca kahkahalar atarak uzunca bi süre oynadılar ve yorulup yanımıza geldiler sonra.bugün gs-fb maçından dolayıdır çok sakin bir gün geçirdik ama yenildik hufff. çarşamba günü telefonumu kaybetmemden dolayı türkcell ile asabi telefon görüşmeleri yapıyorum 3 gündür ama hala hattımla ilgili sorun devam ediyo ve bana ulaşılamadığı gibi bende telefon listemi tamamen kaybettim bilgilerinize. cumartesi günü kızımın doğumgünü için değişik süs,parti,balon malzemeleri satan ve çok önceden gözüme kestirdiğim dükkana gittim ama beklediğimden çok az şeyler bulabildim :( ve sonra yürüdüm ve şapkalar aldım çok şeker bıcır bıcır. yeni haftada yapılacaklar arasında yeni bir kamera alınması en öncelikli alışveriş planımız haline geldi çünkü eski kameramızda sorunlarımız var. bu hafta 17:00-22:30 çalşıp salı izinliyim aslında haftasonu olan iznimi bir arkadaşımın işinin olması sebebiyle onunla değiştim. yani ne yapılacaksa salı yapılmalı ve yapılacak olan şey bahar temizliği.

tebrik ederiz

babamızın takımı uzuuuunca bi aradan sonra yenebildi bizi tebrik ederiz. kızımın gs li forması olmadığından(ve olamayacağından kikiikki:)) babasını sadece sözle tebrik edebiliyoruz. babası şimdi yolda didim yollarında ama telefonda sesi pek bi mutlu geliyodu bizi yenmelerinden dolayı bizde hadi neyse yazalım böyle bi yazı dedik.

işte anılımız

anılın 23 nisan gösterisi sırasında çekilmiş fotoğraflarından.

25 Nisan 2008 Cuma

eylüşün kulası

aslında bu resim geçen pazara ait ama elimde kızıma ait bundan sonra çekilen bir resim olmadığından bunu koyuyorum,resim makinamız hala hülyada. kızım ananesiyle keyifli günler geçirmeye devam ediyo ve bana gelmiyo ondan hiç,ananesi devamlı kızıma yeni şeyler öğretiyo dün akşam geldiğimde ananesi 'tavşanın kulası burdamış eylüşün kulası nerdeymiş' diye sorduunda kulağını tutuyo en şirin haliyle kızım :) bende ona oyunlar eşliğinde öğretmiştim ama bu şekilde daha hoşuna gidiyo her halinden belli. bu haftasonu babamız didimde yani şu an evde iki hatun kaldık ve kızımla pijama partisi veriyoruz :)) aslında babamızın maçı pazar ama arabayla erkenden gidip onlarda orda parti vericekler.

23 Nisan 2008 Çarşamba

3 günümüz

migren krizimden dolayı yazamadım siteye bi kaç gündür,pazartesi zor bela işe gidip işyeri hekime göründüm ve bir günlük rapor aldım,salı izinli idim ve bugünde 2de çıkacağım evden ve daha iyiyim. dün hülya ve anıl annemlerde idiler ve nazife ebuşda gelmişti,eylüşü öğlen anneme vermiştim ben zaten başımın ağrısından dolayı hepberaber oynamışlar.daha önceden sözverdiğimden akşam sultanlara gittik ve hepberaber dışarı yemeğe çıktık,antares'daki kuklada yemeğimizi yedik,sultan ve eylüş kendi başlarına kukla gösterisini izlediler çok şekerlerdi kızım kuklalarla beraber hop hop hopladı mama sandalyesinde,bizimle iskender,turşu yedi :)) zaten turşuyu çok seviyor annemlerden çıkmadan önce masadaki tabaktan bütün acur turşusunu eline alıp emekleyerek yedi hemde tamamına yakınını.düne ait resim yok çünkü anılın 23 nisan gösterisi nedeniyle makinamız onlarda,bugün sultanın gösterisine gidicektik ama okul müdürünün acele etmesinden dolayı bayram abi gelip bizi alamadan gösteri yapılmış gidemedik.dün geldikten sonra banyo yaptırdım kızıma ve tv de acunun yarışma programı açıktı orda acun alkış dedikçe yada millet alkışladıkça eylüş alkış yaptı:)

19 Nisan 2008 Cumartesi

tiyatro

bugün 15:30da işten çıkıp kızılaya indim ve bahar ve ali ile buluşup bişeyler yedik ama ne yemek eylüş neler yaptı bize allahım ya böyle bişi olamaz.çorba içirmeden önce biraz soğusun diye oyalanması için eline pide verdim sonrada o sert diye yumuşağından vereyim dedim ama nasıl yaygarayı bastı nasıl sonra biraz çorba biraz elindeki boş pide ile idare etti ama çorbanın içine ekmek istedim ve ekmeğe bir saldırdı elinden almak ne mümkün almak için uzanınca bile yaygarayı kopardı bende bıraktım öyle boş boş ekmek yedi tabi bütün bakışlar bizde idi. evet ben kızıma yemek vermediğimden saldırdı böyle hufff.

bu arada kendimi nasıl tuttum bilmiyorum ama kızıma çok beğendiğim halde elbise almadım bende inanamıyorum. sonrada dileğin oyununa gittik ilk 15 dk iyi idik ama sonra çıkmak zorunda kaldık beklediğim üzre:) filiz oyuna yetişemediğinden onunla dolaştık biraz,sohbet ettik ve sonra oyun çıkışında annemleri alıp bi dondurma olayından sonra eve geldik.eylüş dondurma yerine boş külah yedi bir taneyi tamamen e hadi bu defalık bişi demedim .



18 Nisan 2008 Cuma

tiyatroya gideceğizz


akşam biz annemle yaprak sararken kızım annemin çiçeğini devirdi:( ha bu arada yaprak sarmadan önce haydarın yeni dükkana bakmaya indik ama haydar sonra inelim dedi diye marketten unuttuklarımızı alıp geldik kızımla ve kızım selma abla, haydar,erkan ve ertana şebeklikler yaptı bol bol, akşama kadar gezdik hala enerjisi bitmedi maşallah.yarın normalde 15:00-20:30 olan vardiyamı bir günlüğüne değiştimve 10:00-15:30 çalışacağım çünkü dileğin tiyatro oyununun galası var ve biz ona gideceğiz hepberaber hatta deyim yerinde ise cümbür cemaat.annem,selma abla, fatma, bahar,ben,ali ve eylüş ve belki filiz.kızım inşallah akıllı uslu durur.durmassa sokakta gezeriz kızımla napalım artık zaten gezmiyoruz hiç dimi ama. bu resme bayıldım uyurken çocuğa bakmanın iyi olmadığını söyleselerde allahım dayanamıyorum ha bire bakıyorum .



off ne çok gezdik:)



annemle alışverişe gitmek için yola çıkmadan ben kafamca bişeyler planlamıştım ve anneme hülyayada gidelim dediğimde tamam dedi ve ona bişeyler alıp gittik ama bugün cuma olması sebebiyle okuldaki törenden anılın geç çıkmasından kapı önünde kaldık biraz,bu zmanda annemle bahçede idik ve çiçek açan ağaçlarla resimledim kızımı ama henüz tek duramadığından gelecek sene daha güzel pozlar vereceğiz:)hülyayla biraz muhabbet ve anılla azıcık oynadıktan sonra anılın 23 nisan törenindeki oyununda kullanacağı rafyadan ponponlar yaptık.






sonra hülyadan halamlara geçtim hem kuzenim sevilayın 2. bebeğini dünyaya getirmesi sebebiyle istanbula gidecek halamı görmek hemde yine yeni doğum yapan ve bebeğinin çok gazlı olmasından dolayı benden yardım isteyen halamın görümcesine uğradık ve evdeki damlalarımın hepsini ona vermeye karar verdik,şansımızda fatmada halamlardaydı ve güzel bir muhabbet ettik fatma,halam,selma,annem,ben ve fatmanın kayınvalidesi ile. annem,halam ve fatmanın kayınvalidesi bahçeden ot topladılar bol bol ve annem çok mutlu oldu gene bu kuşkuşu,mercimekimadımak toplama işine,bayılıyo bunlara :) sonra eve dönüş için yola koyulduk ve alışverişimizi yapıp evimize geldik ama saat 6 idi ve eylüş akşama kadar çocuklarla olduundan uyumadığından yolda baygın düşmüş ve uyumuştu evdede uydu annem yemek yaptı ben evi topladım sonra yemek faslı ve sonra annemle ertesi güne ve bahar karamana götürsün diye yaprak sardık of yoruldum çokk.ha bu arada fatma hamile ve nişanlı iken baharla girdikleri iddiayı kaybetti çünkü o bi sene bebek yapmayacaktı güya:)

yorumsuz

kızımın iki üst dişinden sonra üstten gelecek iki dişi nedeniyle gene uykusuzuz,ben uykusuz kalmaya alışkınım ama bugün akşam işten sonra eylüşü annemlerden alıp eve gelirken apartmanda yan komşularımızla karşılaştık,1 ay kadar önce taşınırken tanıştığım komşuma "nasıl yerleştinizmi" diye sormak için duraksadığımızda eşi hemen bana dönüp "siz yan taraftasınız sanırım" dedi eylüle bakarak ve gülümseyerek, yani sadece bizim evde değil yan evdede eylül nedeniyle bir uykusuzluk sözkonusu,ben bunu az çok tahmin ediyordum ama sesin bu kadarda çok gittiğini düşünmemiştim açıkcası çünkü sabah 4 gibi oda değiştirdiklerini söylediler bana :( bende bugünden itibaren eylülü kendi odasında yatırma kararı aldım ve uygulamaya başladım,inşallah kızım bu konuda beni üzmez ve artık başkalarını rahatsız etmeyiz. onlar rahatsızlıktan çok hastamı acaba diye düşündüklerini ve yanlış anlamamamı isteseler bile bende eskiden yani çocuksuzken yan komşulardaki bebeklerin neden bu kadar çok ağladığını ve bi türlü susturulamadığını düşünürdüm,şimdi yaşıyorum:)

17 Nisan 2008 Perşembe

ay dönümü

canım kızım ne çabuk geçti anlamasamda doğumgününe bir ay kala bu ay dönümünde sana yazmak,anlatmak istediğim o kadar çok şey varki ama içimdekileri yazıya dökemiyorum tıpkı ne kadar çok fotoğraf çeksem bile hiçbir fotoğrafın bendeki seni yansıtamadığı gibi yazılarımda sana anlatmak istediklerimi,hislerimi anlatamıyor.artık biçok şeyi kendi kendine yapıyor,anlatmak istediklerini çok kolay anlatıyor ve hatta bizi kandırmaya bile çalışıyorsun,büyüdüğüne inanamasamda eski hallerine bakıpda aa diye şaşırdığımda oluyor çok çok ama annelik delilikmiş bunu her an defalarca tekrarlıyorum kendi kendime.

senin için devamlı araştırmalar ve bir koşturmaca içinde devam ediyor günlerimiz, sana vaktimin çoğunu ayırmaya çalışıyorum,seninle oyunlar oynuyorum, eğitimin için çalışmalar yapıyorum,yiyeceklerine özen gösteriyorum elimden geldiğince, etrafımdakilerinin biz böylemi yaptık,aman sende abartıyosun demelerine aldırmadan. sana yeni şeyler katmak için elimden geldiğince gezmelere götürüyorum seni.

neler yapıyorsun:
-uzun süredir ellerinden tuttuğumuzda yürümene ve bunu çok sevmene rağmen bu aralar ellerinden tutup yürütmeye çalıştığımızda yere basmıyor zıplaya hoplaya gidiyosun

-eylül hayır yada yapma dediğimizde bize bakıyor şirinlikler yapıyordun bir süredir ama buna birde eeeh ehh demen eklendi,yapacağım demek sanırım bu,biz hala hayır yapma dersek yapmıyorsun istediğini ama bi süre oralarda yada yakınlarda oyalanıp aklınca bize unuttturup takrar yapmaya çalışıyosun.

-bizim evde köşedeki odaya,ananende ise bahar teyzenin odasına bayılıyorsun bu iki odanın kapısı açılmaya görsün seni tutmak ne mümkün ne ara gittiğini anlamıyoruz.aynı şeyleri salonlarda yapmak sana aynı zevki yaşatmıyor bu yüz ifadenden çok net anlaşılıyor.sanırım bunun nedeni genellikle salonlarda vakit geçirmen ve diğer odalarda az kalmandan oraları tercih ediyosun.

-kendi odanda vakit geçirmekde senin için çok eğlenceliydi bir zamanlar ama artık yatağındaki dönence yada yatağının köşesinde asılı pelikan oyuncak değil ilgi alanın. şimdi pıtır pıtır nasıl gittiğini anlamdan kaşla göz arasında gidiyosun odana ve dolabındaki eşyaları tamamen aşağı indiriyosun yada kirli sepetindekileri darmadağın ediyosun(bi gün topladığını göreceğim inşallah)

-sana yürümen konusunda dstek sağlasın diye aldığım oyuncağı çok seviyosun,neredeyse oraya gidiyor ondan tutunup kalkıyor ve onla istediğin yere yürüyosun hatta bugün ilk defa ondan tutunmayı bırakıp ayakta durdun kendi kendine ve ben çığlık attım kendime engel olamayıp,sende korktun biraz bundan:)) bu oyuncağa tutunup ayakta dururken oturmaya çalışmana bayılıyorum o kadar şeker oluyosunki kendi başına bişeyler yapmak seni çok mutlu ediyo.

-portakal suyu hala en sevdiğin içecek,sen çok su içen bir bebeksin ama sütü sevmiyorsun arada kandırmaya çalışsamda asla kanmıyorsun,en sevdiğin çorba sebze çorbası,mantar ama annen gibi tarhanayı içmiyorsun hatta kusuyorsun zorladığımda bu nedenle artık tarha vermiyorum ilerleyen zamanlarında tekrar denemelere başlayacağım.

-çatal kaşık meraklısısın bi süredir özellikle biz yemek yerken bizim elimizdekileri almak için deliriyosun,tuğçe teyzenin sana aldığı takımın tabağını kullanıyorduk artık çatal kaşığıda kullanılmalı sanırım.

-ben mutfakta iken oyuncaklardan sıkılıp yanıma geliyosun ve mutfakta en sevdiğin şey su pompası ile oynamak,henüz üzerine basıp suyu dökmüyorsun şükür ama ucundaki boruyu çektiğinden biz su almaya çalıştığımızda o boru çıkıp su yere dökülüyor ve ben o sırada eylüll diye gülümsüyorum.

-televizyon senin ilgi alanında değil sadece bi kaç reklam var ve onlarıda müziğinden çok çok iyi tanıyosun zaten,işte onlar çıkınca hemen başını çevirip televizyona kilitleniyosun.türkcell,alarko ve huggies.türkcell tavuğuna bayılmandan dolayı babanın sana aldığı oyuncakla oynamaya bayılıyosun onunla beraber dansediyorsun .

-müzik duyduğunda dansediyorsun hemen ayakta iken dansetmen neyse ama ıtururken o popoyu hoppidi hoppidi yapman varya her defasında gülüyorum. emeklerken dansetmende çok komik ,salla deiğimizde yada müzikle hemen sallıyosun popoyu öne arkaya. bi türlü kameraya çekemedim bunları en yakın zmanda çekmeliyim.


alınacaklar
alınacak listemizin başında ayakkabı var aslında çok uzun bir liste değil zaten:) ikinci alınacak ise eğitimin için düşündüğüm bir set daha:))bunun dışında çok fazla kıyafet var ama ama işte doyamıyoruz biz kadınlar ya endense kıyafete.

yapılacaklar
özlem teyzenin sana aldığı salıncağı kuracağım bu ara ama bi fırsat bulamadım kuzucum ,sirke gideceğiz hale teyzenlere gittimizde kararlaştırmıştık baya süre önce ama gidemedik sirk biticek biz kalıcaz,sultanın 23 nisan gösterisine,dileğin tiyatrosuna gidecegiz,sana doğumgünü hazırlıkları için bir mağaza keşfedildi oraya gidilecek,.... bu liste uzar gider:))

16 Nisan 2008 Çarşamba

kısa bir yazı

yaklaşık bir haftadır bahardan yada başka nedenlerden kendimi çok iyi hissetmediğimden yazmadım siteye .şu andada kafamda yazacaklarımı toparlayamıyoruz zaten bu nedenle sadece ama hala aynı yazı diyenler için resimleri ekleyip birde kısa yazı yazmak istedim.

vee yine resimler



hala resimler:)




önce resimler



11 Nisan 2008 Cuma

gezmelerdeyiz



kahvaltıya ananeye indik yine haydarda orada yatıyor hala belindeki rahatsızlıktan dolayı, hepberaber kahvaltıdan sonra bahar teyzemisin gelinliği ile ilgili bir detay için dışarı çıkmamız gerektiğinden hzırlanmak için eve çıkıp tekrar indikten sonra kızım nasıl acıkmışsa bebek arabasında kapı önünde elinde salatalık kemirdi bi süre ve bizde hemen çorba hazırladık ve verdik kendisine yola çıkmadan.baharla işimizi halledip gelinlik ayakkabısı abiye bakma planlarımızı uygulamak için yola koyulmadan özsütte tatlı depoladık ki bu sırada eylüş uykuda idi.kızılaydan sonra ulusa giderken bahar çiğköfteci gördü,kızkardeşim özsüt ve çiğköfte takıntılıdır ,e hemen girdik ve çiğköfte yedik eylüşten kaldığı kadarıyla çünkü kızım kendi yemeğindende yedi bol bol ama çiğköfteyede gözünü dikti bizde dayanamadık ve verdik e kızımda ısıra ısıra nasıl yedi anlatamam.sonra abiye ve ayakkabı baktık bi sürü ama almak için daha çok vaktimiz var sadece bakma aşamasındayız şimdilik sonra ben kızımı ve teyzesini bindirdim bende işe geldim sırtımda sırt çantam elimde bebek arabamla,akşam serviste herkes ne olduunu sordu bu halimden dolayı zaten .

10 Nisan 2008 Perşembe

antalyadan

dilek antalyada bi sürü foto çekmiş ama benim bunlardan haberim yoktu ve dünden çnceki gün bunları bana maille yolladığında ana dedim ve defalarca bakıp o anlara döndüm. antalyayı özlemişiz bunu farkettim ve bikaçını seçip buraya koymak istedim. dilek bugün doktordan idrar kültürü sonucumuzu almış şükür oda temiz çıktı ve rahatladım.dileğe bir kez daha teşekkür ediyoruz ve muck yapıyoruz kocaaman.





neler yapıyoruz

bi kaç gündür yazamadım gene koşturmacadan ama bu bikaç günde neler yaptık özetleyeyim istedim. salı günü işyerinde bekleme rekoru kırdım ve 7 dk 15 saniye bekleyerek çağrı aldım bu bizim için baya uzun bir süre çünkü normalde h1 sn bile beklemeden gelir çağrılar, salı akşamı maçtan dolayı sakin bir çalışma günü geçirdik ama bugün sistemimizdeki çalışma nedeniyle gene sakin bir gündü ve 5,5 saatlik çalışma süresinin 2 saatini çağrı bekleyerek geçirmişim ki dediğim gibi normalde bekleme süremiz sıfırdır.salı öğlen haydar belini incittiğinden annemlere geldi doktordan sonra çünkü kendi evleri 5. katta oraya çıkamam diye,işten geldikten sonra onların yanına gittim zaten kızımda orada idi ve ebuşlarda gelmişti,kızım ebuşu kıskançlığından ne yağacağını şaşırmış ve ne şebeklikler yapmış onları anlattılar birde haydar eylüş seni öpmeye geliyorumd ediğinde utanır gibi yapıp elini yüzüne kapatıp gülüyor,maçın sonunu orada izledim ve fenerbahçem kaybetti :(( kızımın sonuçlarını dileğin almasını ve dr a göstermesini rica etmiştim saolsun göstermniş ve bi sorun yok yarın idrar kültürünü alacağız inşallah ondada bişey çıkmaz.haydar hala annemlerde ama bugün daha iyi en azından hareket edebiliyor.kızımla işe gitmeden önce hale teyzesi için aşağıya gezmeye indik ve kızım bayıldı bu gezmeye bebek arabasında nasıl uslu nasıl tatlı oturdu şaşırdım demekki gezme istiyordu ve uslu dururum sen beni gezdir yeter demek istedi:)

7 Nisan 2008 Pazartesi

koşturmaca dr

kızım ishaldi bi kaçgündür ama ben 3 günü geçerse giderim diyordum hem dün yaptığım bol patatesli çorba iyi gelmişti oysaki ama sonra kızım uykusundan beni çağırark uyandı ve ben gidip kucağıma alınca kustu hemde nasıl kusma sonra temizlenip sarılarak uyuduk ve sonra ben gene kalktım işlerim için ve gene beni çağırdı ve kustu yine bisürü bende hemen haydarı aradım ve sami beye gittik. sevgili doktorcum gene beni rahatlattı ama tedbiride elden bırakmadı ve idrar ve gaita tahlili de istedi eylüşe övgüler eşliğinde. idrarı vermişler annemler ben işe gittim çünkü koştur koştur gaitayı ise yarın vereceğim. doktordan anneme geldiğimde hemen işe hazırlanıp çıkmalıydım ama eylüş öyle bi sarılıp yattıki göğsüme ...

ilk defa bugün çalışmak ağrıma gitti,çok ağır geldi eylüşü bırakıp işe gitmek.zaten o cadida beni bırakma dercesine öyle bi yattıki ah dedim be ah, nasıl yandı canım anlatamam...

mutlu yıllar

bugün 7 nisan bahar teyzemizin ve ömerin d günü. kızımın el izini bir doğumgünü kartına çıkararak ve yazılar yazarak zarfınada parmakla bir yaparak hediye hzırladık kızıma teyzesinin kutlayacağı eylüllü birinci doğumgünü için ve daha önce eylüşle baharın çekilmiş rsimlerinden bir çalışma hazırladım. kızım ne tombik ve ne kelmiş önceleri her baktığımda hayret ediyorum ,zaman ne çabuk geçiyor ama sanki eylül hep şimdiki imiş gibide öncekiler ne çabuk unutuluyor.küçük kızkardeşime ve yine nisan doğumlu olan ilk msnde konuşmamızdada evlerine gittiğimdede kendimi hiç yabancı hissetmediğim peygamber sabırlı(anladın sen onu:)) ömer'ede mutlu yıllar diliyorum. ikinizede uzun ve sevdiklerinizle geçireceğiniz sağlıklı bir ömür diliyorum.




6 Nisan 2008 Pazar

geçen pazardan

işte geçen pazar halelerde iken beste ve eylüş. özellikle beste eylüşün her yaptığını yapmaya çalışiırken ha bide kakaolu süt olayımız var ama anlatamayacağım ama anı kalsın kızım ilerde sorduunda ona anlatırım yada besteye:)) ben fotoğraf makinasını unuttuğumdan hale ise düşürüp bozduundan cep teli ile bu kadar çekebildik ve hale bugün yolladı bana. ha akvaryumun önündeki resim panoradaki devasa köpekbalıklı akvaryumdan kikikikikikk





pazarımız




bugünde kahvaltıda ananedeydik çünkü sabah erken gelen tülay ve kızı ceren orda idiler,bizde uykumuzdan uyanıp indik ve süper bi kahvaltı yaptık. cerenle eylüş oynadı bol bol ve bizde filiz,ben,bahar ve tülay muhabbet ettik.tülay 6 aylık hamile olduğundan gene bebek,doğum,hastane olayları idi derin konularımız:)) ama yakındaki düğün salonunda bizim köylülerden birrinin düğününün olması sebebiyle eve gelen giden eksik olmadı hiç saolsunlar,en son gelenler hazine ablalardı ve bana sultanı bıraktılar biz sultanla eve çıktık ve sonra alışverişe indik akşama yemek planı yaptığımızdan ama istediğimiz gibi olmadı ve hazine abla ve bayram abilerin misafirinin gelemsinden dolayı onlar eve gitmek zorunda kaldılar biz yemeği sultan ben ve ali yedik. babası sultanı almaya geldiğinde ya ben gelmem demişti sultan bu nedenle akşam onların miafiri gidince bize çaya geldiler saat 21:00 civarı çok güzel muhabbetler sohbetler ve uykudan uyanan kızımın açılarak şirinlikler şebeklikler yapması sonucu çok özlediğim insanlarla keyifli bir akşam geçirmiş oldum. aşağıdaki resimler tülay ve ceren yukarıdakiler ise sultan ve eylüşe ait.



5 Nisan 2008 Cumartesi

kahvaltı keyfimiz

babamızın açıköğretim sınavı var bu haftasonu bizde uzun zmandır gidemediğimiz sultanımıza gitme planı yaptık dünden ve bugün inatla uyuyan kızıma rağmen geç kahvaltı için gittik hazine ablalara. eylüş hala uykulu olduğundan çok hünerlerini göstermesede sultanla oynadılar gende. sultana aldıklarımı giydi hemen sultanım beyaz tayt ve kırmızıya çalan pembe bir bluz çok yakıştı(aynısını besteyede aldım:)) eylüşe sadece tayt var çünkü eylüşe o bluzun küçüğünden yok) üç kızım takım giysinler dedim yazın dolaşırlarken.sultan 23 nisan için hazırladıkları gösteride giyeceği kıyafetini giydi ve onunlada resimledik ve bana çok güzel bir resim hazırlamış.